Τοπικά Νέα

Προσωρινός ανάδοχος για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη Μεσσηνία

Με σημερινό δελτίο τύπου η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας κάνει γνωστό ότι αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την  καταπολέμηση των κουνουπιών στις αστικές περιοχές των πόλεων και οικισμών της Μεσσηνίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο διαγωνισμός της Αναπτυξιακής με την προγραμματική σύμβαση των έξι Δήμων της Μεσσηνίας ανέδειξε προσωρινό μειοδότη την Ένωση Εταιρειών «ΒΙΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε. Ε.- ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε- ΙΝΣΕΚΟ Ε.Ε.» και θα ακολουθήσουν σύντομα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης.

Όσον  αφορά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι ψεκασμοί στο αστικό κομμάτι με ευθύνη της Περιφέρειας, είναι γνωστό ότι η Περιφέρεια δεν έχει καμία ευθύνη στο αστικό κομμάτι και εκτελεί μόνο το περιαστικό. Όμως για την αντιμετώπιση του προβλήματος μέχρι την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Αναπτυξιακής και του  αναδόχου,  η καταπολέμηση στο αστικό κομμάτι, έχει συμφωνηθεί να γίνεται ύστερα από αίτημα  των  Δήμων με την συνδρομή της Περιφέρειας και τον ανάδοχό της που εκτελεί το περιαστικό κομμάτι της καταπολέμησης των κουνουπιών. Προσδοκούμε ότι για  τα επόμενα δύο χρόνια που θα ισχύει η σύμβαση δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα με τα κωνωποειδή και την αντιμετώπισή τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button