Αθλητικά

Προτελευταίο βήμα για την επιστροφή στην ευρωπαϊκή κορυφή

Ημέρα γιορτής στο ΟΑΚΑ, που φιλοξενεί το Final 4 του Basketball Champions League. H AEK, μπροστά σε μεγάλη μερίδα οπαδών της, θα αντιμετωπίσει τη Μούρθια με στόχο την νίκη και το πολυπόθητο εισιτήριο του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης.

Άπαντες στη «Βασίλισσα» είναι πανέτοιμοι γι’ αυτήν την πρόκληση και δεν θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός της, αφού ο Ντούσαν Σάκοτα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, προπονήθηκε κανονικά και δεν πρόκειται να χάσει τον μεγάλο ημιτελικό.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται γεμάτο, ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ θα δώσουν δυναμικά το «παρών» στις εξέδρες για να γιορτάσουν όλοι μαζί μια μεγάλη πρόκληση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα είναι πανέτοιμη για αυτή την μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά της.

Η Μούρθια, από την πλευρά της, προετοιμάστηκε και εκείνη για τον αγώνα, όλοι στο ισπανικό «στρατόπεδο» γνωρίζουν τη δύναμη που θα δώσει ο κόσμος στους «κιτρινόμαυρους» και δεν θέλουν να αφήσουν τον ρυθμό να αλλάξει εξαιτίας του ενθουσιασμού αυτού.

Το ματς που ανοίγει το Final 4 είναι εκείνο της Λούντβιγκσμπουργκ και της Μονακό (18:30, ΕΡΤ1, Νovasports 1) με τις δύο ομάδες να διψούν για τη νίκη και τη διάκριση του τελικού.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button