Αθλητικά

Προχωράει του Σωκράτη στην Άρσεναλ

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής σέντερ μπακ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα της Άρσεναλ στη μετά-Βενγκέρ εποχή.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ανέφερε πως “η πρώτη αγορά στην εποχή μετά τον Βενγκέρ θα είναι ο Παπασταθόπουλος της Ντόρτμουντ, για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Η υπόθεση είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει”.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες και όλα συγκλίνουν στο ότι το… φλερτ θα προχωρήσει και θα δώσουν τα χέρια, με τον “Πάπα” να εντάσσεται στο δυναμικό των Λονδρέζων αυτό το καλοκαίρι και να γίνεται ο δεύτερος Έλληνας της ομάδας μετά τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Εξάλλου, ο Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος ήταν βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, φέρεται να είναι φαβορί για τον πάγκο, αν και ακούγονται και άλλα ονόματα, όπως αυτό του πρώην τεχνικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι.

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button