Ελλάδα

Πρωτοφανές οικογενειακό επεισόδιο στη Βόνιτσα: Ο γιος πήρε το όπλο και η κόρη κατέστρεψε το αυτοκίνητο του πατέρα της

Μπορεί ο καυγάς ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο στο σπίτι τους στη Βόνιτσα να είχε πάρει άγριες διαστάσεις, ωστόσο ξέχασαν τις διαφορές τους όταν τα παιδιά τους κατέφυγαν σε… ακραία μέτρα για να τους κάνουν να σταματήσουν και ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον τους!

Το πρωτοφανές ενδοοικογενειακό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 51χρονος πατέρας άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με την 44χρονη μητέρα. Τα παιδιά τους προσπαθούσαν να διακόψουν τον καυγά, αλλά εκείνοι δεν τους έδιναν σημασία και, μπροστά στο ενδεχόμενο να φτάσουν σε χειρότερες καταστάσεις, τα δυο αδέλφια πήραν ασυνήθιστες πρωτοβουλίες.  Ο 26χρονος γιος του ζευγαριού άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ενώ η 27χρονη αδελφή του βγήκε από το σπίτι και άρχισε να… καταστρέφει το αυτοκίνητο του πατέρα τους χτυπώντας το με ένα βαρύ αντικείμενο! Αμέσως μετά, οι δυο νεαροί εξαφανίστηκαν, πριν προλάβουν να δουν τους γονείς τους να συμφιλιώνονται… εναντίον τους!
Πατέρας και μητέρα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακτίου και κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος των παιδιών τους!

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 26χρονου και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 27χρονης, που αναζητούνται για να συλληφθούν!

 

Πηγή: tempo24.news

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button