Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Πτώση με παραπέντε στα 550 μέτρα πάνω από την παραλία της Καλαμάτας σε ζωντανή σύνδεση!

Ο Οδυσσέας Δάρρας έκανε σε ζωντανή σύνδεση παραπέντε πάνω από τις παραλίες της Καλαμάτας στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο κανάλι Epsilon. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έγινε viral παγκοσμίως όταν του έπεσε το κινητό από το αλεξίπτωτο στο κενό, πριν από λίγο καιρό.

«Είμαστε στα 550 μέτρα πάνω από την παραλία της Καλαμάτας, είναι η καλύτερη πτήση που μπορεί να ζήσει ένας πιλότος. Οι πρωινές πτήσεις είναι οι καλύτερες. Μιλάω από ένα smartphone, ότι προσπάθησα να κάνω και την άλλη φορά, να τραβήξω ένα βίντεο με το κινητό μου, έχω πάντα μια go pro στο κράνος, αυτή μας έσωσε και μας έκανε viral. Το βίντεο με την πτώση του κινητού έχει 15 εκατομμύρια views» ανέφερε ενώ βρισκόταν εν πτήση.

«Έχω μια έκπληξη για το τελείωμα, επειδή πολλοί δεν χάρηκαν από την πτώση του κινητού, έτσι αποφάσισα να σας χαρίσω μία ακόμα! Θα ρίξω το κινητό!» είπε και πέταξε το κινητό από το οποίο μιλούσε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button