Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Άναψε το Δέντρο της “Ελπίδας” στην Πύλο! [εικόνες]

24796819_313750315789365_365167307899433706_n


Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα  άναψαν το απόγευμα της Παρασκευής το Χριστουγεννιάτικο δέντρο οι κάτοικοι της έδρας του δήμου στην Πύλο.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό  παιδιά της περιοχής, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, συναντήθηκαν στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, για να συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Τη γιορτή πλαισίωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύλου-Νέστορος, της οποίας τα μέλη ετοίμασαν ένα γιορτινό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για τους κατοίκους της περιοχής.
Μεταδίδοντας τα μηνύματα της ελπίδας και της χαράς, πολίτες όλων των ηλικιών με επικεφαλής τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη υποσχέθηκαν αγάπη και αλληλεγγύη. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος τόνισε στην σύντομη ομιλία του  ότι  ως Δημοτική Αρχή, εντείνουμε τις προσπάθειές μας, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο και μια άνετη, χωρίς προβλήματα, καθημερινότητα. Στην συνέχεια κάλεσε τα παιδιά, για να δώσουν όλοι μαζί το έναυσμα να φωταγωγηθεί το δέντρο, υπό τις μελωδίες της ορχήστρας ευχόμενος σε όλους Καλά Χριστούγεννα.
1
2
3

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button