Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάχθηκε το γήπεδο της Καλλιθέας

 

FullSizeRender-1-640x652


Την ένταξη του έργου αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Τ.Κ. Καλλιθέας προϋπολογισμού 248,000.00 € στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων επιβεβαίωσε σε επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Στο γήπεδο θα εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες και τεχνικά έργα επέκτασης και περίφραξης του αγωνιστικού χώρου, όσο και έργα της αποτελεσματικότερης απορροής των όμβριων υδάτων. Στη συνέχεια πρόκειται να γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και θα βελτιωθεί ο φωτισμός.

Ο Δήμαρχος δήλωσε «Ένα χρόνιο αίτημα της νεολαίας της περιοχής γίνεται πραγματικότητα. Η Καλλιθέα θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, έτσι ώστε τα παιδιά της περιοχής μας να γυμνάζονται και να αθλούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Για εμάς παραμένει προτεραιότητά η στήριξη της νεολαίας, δηλαδή η στήριξη του αύριο της κοινωνίας μας. Οφείλω να ευχαριστήσω τον αναπλ. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την πολύ καλή συνεργασία αλλά και την αποδοχή που έδειξαν στο δίκαιο αίτημά μας».

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΝΕΣΤΩΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button