Viral

Πώς ένα tweet για τις πολύχρωμες πιπεριές έγινε viral – Πήρε 266.000 like

Πλήθος σχολίων και συζητήσεων έχει επισύρει ένα tweet μιας διάσημης food blogger, η οποία υποστηρίζει ότι οι πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες πιπεριές είναι όλες από το ίδιο φυτό σε διαφορετικούς βαθμούς ωριμότητας.

Πολλοί είναι όμως εκείνοι που λένε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και «ακυρώνουν» την Ειμι Ιντ.

Η blogger έγραψε αυτό το tweet στις 11 Σεπτεμβρίου και από τότε έχει κοινοποιηθεί 266.000 φορές, ενώ περίπου 56.000 χρήστες σχολίασαν την ανάρτησή της.

Έπειτα, σε νεότερη ανάρτησή της εξηγούσε ότι είναι λογικό να είναι πιο γλυκές οι κόκκινες πιπεριές, γιατί αυτές είναι οι πιο ώριμες σύμφωνα με τη θεωρία που της είπαν.
Ωστόσο, υπήρξαν βοτανολόγοι που αντέκρουσαν τη θεωρία της, σχολιάζοντας ότι είναι γενετικά διαφορετικές μεταξύ τους οι πολύχρωμες πιπεριές, γι′ αυτό και έχουν διαφορετικό χρώμα. Συγκεκριμένα, το DNA τους προκαθορίζει τη μέγιστη ποσότητα χρωστικών που μπορούν να παράγουν, γεγονός που δημιουργεί τη διαφορετικότητα στο χρώμα.

Οποιοσδήποτε κατάλογος σπόρων περιλαμβάνει διαφορετικούς σπόρους για διαφορετικούς τύπους πιπεριών. Υπάρχουν διαφορετικοί για το πράσινο, το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί.

Είναι αλήθεια ότι ορισμένες πράσινες πιπεριές στο μπακάλικο είναι άγευστες κόκκινες πιπεριές, μερικές από τις οποίες είναι αρχικά πράσινες πριν γίνουν κόκκινες. Ο κ. Kevin Lawrence, αγρότης του Lawrence Farms Orchards στο Νιούμπεργκ της Νέας Υόρκης, δήλωσε στην INSIDER σε συνέντευξή του ότι οι κόκκινες πιπεριές είναι πιο ακριβές επειδή χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν και χρειάζονται περισσότερη προστασία.

 

5b9c228f3cccd121008b465b-960-640.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button