Οικονομία

Σήμερα κληρώνει και πληρώνει η φορολοταρία για τα 1.000 ευρώ

Σήμερα το απόγευμα, της Πέμπτης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ΑΑΔΕ και 1.000 τυχεροί λαχνοί που εξασφαλίζονται με αγορές που έχει χρησιμοποιηθεί πλαστικό χρήμα και πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο, δίνουν έπαθλο 1.000 ευρώ σε κάθε τυχερό.

Σε κάθε φορολοταρία της ΑΑΔΕ 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ που είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.

Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button