Αθλητικά

Σαμπντόρια και Τορίνο για Κουρμπέλη

Από τους παίκτες που έχει βάλει στη… βιτρίνα του προς πώληση ο Παναθηναϊκός, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Μιλάμε άλλωστε για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία (24 ετών).

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στην Ιταλία, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον δύο ομάδων από τη γειτονική χώρα, της Σαμπντόρια και της Τορίνο.

Αμφότερες έχουν ξεχωρίσει τον αρχηγό του «τριφυλλιού» και τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα με τους παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους. Κάτι που έχει κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πιστεύουν πως σύντομα θα έρθει μία καλή πρόταση για την παραχώρησή του. Μία πρόταση που αναμένεται να είναι κάπου μεταξύ 1,5 και 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, από ενδεχόμενη πώλησή του, ο Παναθηναϊκός δεν θα καρπωθεί όλο το ποσό, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Δεδομένο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Από κει και πέρα, δεδομένο είναι και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο «δικέφαλος» έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στην «πράσινη» ΠΑΕ, με τις πρώτες πληροφορίες  να αναφέρουν για ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύριο και τα… γνωστά έμχυχα ανταλλάγματα, δηλαδή τους Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη και Κάτσε.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button