Ελλάδα

Σαντορίνη: Ο ξενοδόχος, ο διακοσμητής και το «ροζ» σκάνδαλο

Όλο το νησί συζητάει τους τελευταίους μήνες το διαζύγιο ισχυρού επιχειρηματία στον χώρο της φιλοξενίας και την νέα του σχέση με στενό συνεργάτη του

Στην αρχή ήταν μόνο ψίθυροι και φήμες, αυτές που γεννιούνται εύκολα σε μικρές σχετικά κοινωνίες, όπου τίποτε δεν μένει ασχολίαστο, ούτε καν οι ζωές των άλλων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών θεωρείται από τους κορυφαίους επιχειρηματίες στον χώρο των ξενοδοχείων στην Σαντορίνη εδώ και χρόνια.

Ο έτερος είναι διακοσμητής και στενός συνεργάτης του επί σειρά ετών, στα projects που δημιούργησε ο επιχειρηματίας στο νησί του ηφαιστείου, μόνο που σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η σχέση τους έγινε ακόμη πιο στενή και προσωπική.

Για χάρη του αγαπημένου του διακοσμητή ο επιχειρηματίας φέρεται να προχώρησε στον χωρισμό από την σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει και παιδιά.

Διανύοντας την ηλικία της ωριμότητας αποφάσισε ότι θέλει να μοιραστεί την προσωπική του ζωή με τον στενό συνεργάτη του, αδιαφορώντας για τα όσα ακούγονται εδώ και εβδομάδες στην Σαντορίνη.

Μαζί του πέρασε μεγάλο μέρος των φετινών του διακοπών στη Μύκονο, όπου μετέβησαν με το καινούριο custom made σκάφος του, ένα φίνο δημιούργημα γνωστότατων Ιταλικών ναυπηγείων.

Μάλιστα όπως είναι γνωστό, δραστηριοποιείται πλέον και στο νησί των ανέμων, φροντίζοντας όμως να κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει μυστική την νέα σχέση του, αφού κάποια μάτια τους είδαν τόσο στη Μύκονο όσο και στην Σαντορίνη.

Την ίδια στιγμή η πρώην σύζυγός του τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος και σε όσους την ρωτάνε-πολύ λίγοι, αφού οι περισσότεροι ξέρουν και δεν θέλουν να τη φέρουν σε δύσκολη σχέση-για τον χωρισμό της απαντάει ότι το διαζύγιο προέκυψε συναινετικά λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Κάποιοι παλιότεροι θυμούνται τώρα ότι ο ώριμος ξενοδόχος ήταν επί δεκαετίες δηλωμένος εργένης και σπάνια εμφανιζόταν με γυναικεία παρέα στις εξόδους του, προτιμώντας συνήθως να βγαίνει με φίλους του, παλιούς ή νέους.

Τώρα κατάλαβαν και αυτοί ότι άλλος ήταν ο λόγος σε αυτή την «ροζ» ιστορία που έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στην Σαντορίνη, ενώ αρκετές πιπεράτες λεπτομέρειες για την νέα ζωή του ξενοδόχου, είναι θέμα χρόνου να γίνουν γνωστές στο νησί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button