Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων [εικόνες]

1


Μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα “Αποθήκη 186”.

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και των χορευτικών τμημάτων, μικροί και μεγάλοι, αντάλλαξαν ευχές στην κατάμεση από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Λουκία Πρεβεζάνου η οποία ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και επιτυχία σε όλους τους τομείς και στη συνέχεια έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Το μουσικό τμήμα του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πράσινου τραγούδησε και έπαιξε Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα για το κοινό, ενώ ακολούθησαν χοροί από τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου υπό τη καθοδήγηση της δασκάλας χορού Νικολέτας Καλογεροπούλου.

Ο Σύλλογος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας, ενώ ευχαρίστησε την Αρτοποιΐα “Μπουλουλής” για την πίτα αλλά και την κα. Μαρία Καραμπότσου για το γούρι στο φλουρί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας κ. Ανδρέας Μπουγάς και ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κατσούλας ενώ τα παρών έδωσαν εκπρόσωποι λοιπών συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Δείτε εικόνες:

2

3

4

5

6

7

8

9

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button