Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Σε κλίμα χαράς η εορταστική εκδήλωση του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών

15591423_793794384091952_3091856186789067398_o


Με γεμάτη την αίθουσα του Βορρέειου από γονείς και φίλους και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Καναλουπίτη και μέσα σε ένα κλίμα χαράς, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, την Τετάρτη 21/12/2016.

Αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης ανάμεσα στους ανθρώπους θέλησαν να μεταδώσουν οι εκπαιδευτικοί στους μαθητές τους με το έργο «ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ», μια ιστορία που περιέγραφε με απλότητα και σαφήνεια τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά πρόσφυγες. Το θεατρικό έργο που παρουσίασαν τα νήπια ήταν βασισμένο στο εκπαιδευτικό βιντεάκι «ΕΙΡΗΝΗ» της Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ. Εκτός από το θεατρικό έργο τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια κι ο Άγιος Βασίλης τους χάρισε δώρα. Οι μητέρες είχαν κατασκευάσει πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια η μία για την άλλη και τα αντάλλαξαν μεταξύ τους ως δώρο! Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους όσους είχαν παραβρεθεί!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button