Αθλητικά

Σκάει ακόμα μία μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό – Ποιον φέρνει ο Μπλατ – Τι κόλπο ετοιμάζει

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν κλείσει τα ρόστερ τους. Δεν το έχει πει επισήμως κανείς αυτό, αλλά έτσι φαίνεται. Για τον Παναθηναϊκό, πάντως, μπορεί να ειπωθεί αυτό με μεγαλύτερη σιγουριά, καθώς μοιάζει γεμάτος σε όλες τις θέσεις. Για τον Ολυμπιακό κρατάμε μία πισινή. Και αυτό, γιατί μέχρι την προετοιμασία δεν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης, αλλά αυτό μπορεί να γίνει τον Σεπτέμβρη.

Να αποκτηθεί, δηλαδή, ένας γκαρντ για έβδομος ξένος. Αυτό είναι κάτι, που ακούγεται ότι είναι στη σκέψη του Ντέιβιντ Μπλατ. Αλλωστε ο Μπλατ ήθελε έναν ακόμη πλέι-μέικερ. Δεν πήγε να πάρει τον Πιέρια Χένρι; Οταν ο Χένρι πήγε στην Ούνιξ Καζάν, ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλαξε το πλάνο του και πήρε «πλάγιο».

Η ανάγκη, όμως, για έναν ακόμη πλέι-μέικερ υπάρχει, μένει να δούμε αν θα καλυφθεί άμεσα. Ο Μπλατ, πάντως, έχει πολλά στο μυαλό του και ένα από αυτά είναι να βάζει τον Γιάνις Τίμα στην θέση «4». Το μπάσκετ έχει αλλάξει, έχει γίνει πολύ γρήγορο, όλοι παίζουν με κοντά σχήματα. Ο Τίμα για την θέση «4» έχει πολλά ατού. Εχει πολύ καλό σουτ, είναι δυνατός, είναι και γρήγορος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γενικά έχει παίκτες, που μπορούν να αγωνιστούν σε δύο θέσεις, όπως ο Ζακ ΛεΝτέι, που θα βοηθάει και στο «4» και στο «5». Οπως και να έχει, η φετινή ομάδα των Πειραιωτών θα έχει έντονη την επιρροή του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή. Για αυτό άλλωστε οι Αγγελόπουλοι έδωσαν τόσα χρήματα για να τον φέρουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button