Τοπικά Νέα

Στέγαση του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας στο Διοικητήριο της Π.Ε Μεσσηνίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Αντωνία  Μπούζα  υποδέχτηκε σήμερα στο Γραφείο της τα μέλη του  Συλλόγου Φίλων Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας και τους συνεχάρη για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν προσφέροντας ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε συνανθρώπους μας, που έχουν αποκλειστεί λόγω της οικονομικής κρίσης ή άλλων αιτιών από τις δημόσιες δομές υγείας.

Η κα. Μπούζα εξέφρασε το θαυμασμό της για το έργο του Συλλόγου που έχει επιτευχθεί κυρίως μέσω της εθελοντικής δράσης, έχοντας δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι όλο και αυξανόμενες ανάγκες των ανασφάλιστων ασθενών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας στηρίζει με συνέπεια δράσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και στοχεύουν στην άμεση και αποτελεσματική βοήθεια των πληγέντων από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης συμπολιτών μας.

Κρίνοντας ότι αυτή η δράση δύναται  να ενισχύσει το ήδη παρεχόμενο κοινωνικό  έργο από τη Διεύθυνση Υγείας Π.Ε. Μεσσηνίας, παραχωρεί χώρο στο Ισόγειο του Διοικητηρίου για τη στέγαση του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button