Εκπαίδευση

Στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

03_07_17_va8mologia


Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017. Προκειμένου να είναι δυνατή η αντιπαραβολή τους, επισυνάπτονται και τα αντίστοιχα στοιχεία των περσινών εξετάσεων.

Στατιστικά στοιχεία Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

Στατιστικά στοιχεία Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016

Με αφορμή την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτές, όπως επίσης και τους εκπαιδευτικούς, τους υπαλλήλους και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή τους.

Οι φετινές εξετάσεις διενεργήθηκαν με άψογο τρόπο από κάθε πλευρά. Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων επιλέγοντας θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας ανταποκρίθηκε πλήρως στους στόχους της για την αντικειμενική και δίκαιη αξιολόγηση των υποψηφίων, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις των επιστημονικών φορέων. Οι Διευθύνσεις του Υπουργείου με όλα τα στελέχη τους διασφάλισαν την ομαλή και αδιάβλητη διαδικασία και οι  εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν λειτούργησαν με τρόπο υποδειγματικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button