Αθλητικά

Στα κάγκελα οι Ολυμπιακοί για διαιτησία και… παλτά – Ατάκες για τα πέναλτι, «μήνυμα» σε Μαρινάκη!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης και απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στο Champions League.

Οι Πειραιώτες παρουσίασαν μετριότατη εικόνα για ακόμα ένα παιχνίδι, όμως έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι έπρεπε να τους έχουν δοθεί τρία πέναλτι.

Εκεί στέκονται και οι οπαδοί της ομάδας, εάν λάβουμε υπ’ όψιν τα σχόλιά τους τόσο στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook όσο και στο Sportdog.gr.

O κόσμος των Ερυθρολεύκων ήταν εξοργισμένος, κατηγορώντας τους διαιτητές για την αντιμετώπιση της ομάδας του, ωστόσο από τα «πυρά» του δεν ξέφυγαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Διαβάστε παρακάτω:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 1 ΑΠ ΤΑ 3 ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ. ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, ΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ. ΕΛΕΟΣ ΦΕΤΟΣ.

Συγχαρητήρια που κρατήσατε τον Απόλλωνα θα κανω πολυ καιρο να σε δω, τσίρκο Oλυμπιακε!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Αυτό με τον Κουτρη δεν ήταν πέναλτι;

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ… ΥΠΟΜΟΝΗ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ… ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ

Η ανοιξιάτικη γύρη την έκανε τη ζημιά. Τι φταίει ο ρέφερυ. Αν δεν υπήρχε γύρη θα έβλεπε τουλάχιστον το ένα από τα τρία πέναλτι.

Πέραν της απόδοσης συνολικά του Ολυμπιακού που εμένα δεν με εκφράζει και δεν με ικανοποιεί, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν απόλυτο δίκαιο. Πόσα “διπλά¨αλλά και “μονά” πέναλτι δεν δόθηκαν φέτος στον Ολυμπιακό από τους εξυγιαντές. Ε…ναι… το παραμύθι της εύνοιας των περασμένων χρόνων……

Δεν μου λέτε αν στην θέση του Ολυμπιακού ήταν ο ΠΑΟΚ η ή ΑΕΚ δεν θα τα σφυριζαν; Όχι τα τρία αλλά πιθανόν και άλλα ανύπαρκτα.

Δεν τραβανε τα παλτα τελος …κανενας δεν κανει για την ομαδα ουτε Κουτρης [τον πεταξε 4 μετρα ο φορ], Μαριν- αξιοθρηνιτος, Νικολαου 400 κιλα , Ταχτσιδης πιο γρηγορος ο αραμπας , Ανδρουτσος δεν ξερει τι θελει στο γηπεδο….βαρεθηκα τα φετινα σκουπιδια τελειωνετε …..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button