Αθλητικά

Στα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια ο Παπαπέτρου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου έλαβε τέλος. Το ραντεβού του Νίκου Λώτσου με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο διεθνής φόργουορντ πείστηκε και με το παραπάνω από τα όσα άκουσε από τον Τσάβι Πασκουάλ και τη διοίκηση της ομάδας τις τελευταίες ημέρες και δη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του είχε έρθει σε επαφή με τον 24χρονο παίκτη.

Από τη στιγμή που τον κάλυπτε και με το παραπάνω η πρόταση του «τριφυλλιού» (2,3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια) και ταυτόχρονα είχε πειστεί για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, ήταν ζήτημα χρόνου να επέλθει και η οριστική συμφωνία.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι το τυπικό τη υπόθεσης και η ανακοίνωση για την απόκτησή του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που άργησε… πέντε χρόνια, αφού οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και το 2013, χωρίς ωστόσο να καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολουθεί και τα χνάρια του πατέρα του, Αργύρη, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1985 έως και το 1994.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button