Αθλητικά

Στην Καλαμάτα 400 αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από 12 χώρες

Σχεδόν 400 αθλήτριες από 12 χώρες θα πάρουν μέρος στην 26η διεθνή συνάντηση ρυθμικής γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα με την επωνυμία «Κύπελλο Καλαμάτας» ή «Kalamata Cup 2018», αλλά και την 5η διεθνή διασυλλογική συνάντηση «Elegant Cup», που διοργανώνονται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Τέντα» από τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο.
Οι αγώνες θα αρχίσουν μεθαύριο Παρασκευή (23/2) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (25/2) και ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες θα είναι και η εθνική ομάδα του ανσάμπλ, η οποία θα κάνει το αγωνιστικό ντεμπούτο της με την ανανεωμένη σύνθεση και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα: Στα 5 στεφάνια, μαζί με τις Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα, στο ταπί θα ανέβουν και οι Ιωάννα Τζιατζιά, Διώνη Διώχνου. Στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, τη θέση της Διώχνου θα πάρει η Κατερίνα Ποζίδου, αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην Καλαμάτα θα βρίσκεται και η Αύρα Ντούρο, ως έβδομη αθλήτρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button