ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Στην τελική ευθεία για την 4η “Λευκή Νύχτα” στην Κυπαρισσία!

main


Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι το Σάββατο 3 Ιουνίου, ημέρα στην οποία έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της 4ης “Λευκής Νύχτας” στην Κυπαρισσία, με τους διοργανωτές να απευθύνουν κάλεσμα προς τον κόσμο!

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν από τις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής ως και τα ξημερώματα στο πλαίσιο της “4ης Λευκής Νύχτας” στην Κυπαρισσία.

Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Περειφεριακος Σύμβουλος Περικλής Μαντάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Αβδάλας, η πρόεδρος της Τ.Κ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Νίκος Μπούκαλης και το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Χηνόπουλος, οι οποίοι αφού μίλησαν για την επιτυχία του θεσμού τα προηγούμενα χρόνια κάλεσαν τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν στη βραδιά ώστε αφενός να περάσει καλά, αφετέρου να εκμεταλλευτεί τις προσφορές των καταστημάτων. Όλοι τους εξέφρασαν την ελπίδα ότι η επιτυχία της διοργάνωσης θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτή της προηγούμενης χρονιάς (η οποία είχε ξεπεράσει τις προσδοκίες των διοργανωτών).

Ο δήμαρχος κ. Κατσίβελας εξήρε το γεγονός της συνεργασίας των εμπορικών συλλόγων της Τριφυλίας, ενώ έδωσε τα εύσημα του στα μέλη του Ε.Σ. Κυπαρισσίας για τις πρωτοπόρες δράσεις του. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τους κ.κ. Τατούλη και Μαντά. Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μαντάς δήλωσε πως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε σαν χώρα πρέπει όλοι οι φορείς σε κάθε τόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό πλαίσιο δράσεων, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας στην σωστή κατεύθυνση για την στήριξη των καταστημάτων. Τέλος, ο κ. Μαντάς έδωσε τα εύσημα στο δήμο Τριφυλίας για τα άλματα που έχει κάνε στον τομέα της εξωστρέφειας, αναπτύσσοντας τουριστικό προϊόν της Τριφυλίας. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αβδάλας αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς, τα μέλη του Δ.Σ. και τους συναδέλφους κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Στη διάρκεια της “Λευκής Νύχτας” οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, πέρα από αγορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης (τα οποία έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε εκπτώσεις), να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στις οποίες θα συμμετέχουν τόσο μουσικοχορευτικά συγκροτήματα όσο και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης (με επιδείξεις αερόβιας γυμναστικής και πολεμικών τεχνών). Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι όσοι αγοράσουν από τα εμπορικά καταστήματα θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button