ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Στη νηπιαγωγό Γ. Τεριζάκη το πρώτο βραβείο την Κατηγορία «Εκπαιδευτικές Επισκέψεις»

Το πρώτο βραβείο στην Κατηγορία «Εκπαιδευτικές Επισκέψεις» του διαγωνισμού με τίτλο Educational Business Awards, απονεμήθηκε στη νηπιαγωγό – προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων, Γαρυφαλλιά Τεριζάκη.

Με ευρεία συμμετοχή και περισσότερους από 400 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 18 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής τα Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Infromatics. Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της Εκπαίδευσης.

 

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογρά φος Νικολέτα Κρητικού, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία των βραβείων για την αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της εκπαίδευσης και συνεχάρη τους νικητές αλλά και όσους συμμετείχαν.

 

Η Προϊσταμένη 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων, κα. Γαρυφαλιά Τεριζάκη, παρέλαβε χρυσό βραβείο για την Εκπαιδευτικές Επισκέψεις. Να σημειωθεί πως η κα. Τεριζάκη βραβεύτηκε πρόπερσι, στον ίδιο διαγωνισμό, για την καινοτομία στη διδασκαλία στα Education Business Awards 2016 και πέρυσι στην κατηγορία «Περιβαλλοντική Συνείδηση» στα Education Business Awards 2017.

 

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Τιμητικοί υποστηρικτές των Βραβείων είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κολλεγίων, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button