ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Στις 3 Ιουλίου η δημοπρασία του Τουριστικού Ξενώνα Γαργαλιάνων – “Άλλα λέμε, άλλα κάνουμε κι άλλα εννοούμε…”

toyristiko1


Η δημοπρασία που μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι ήταν να γίνει το Σεπτέμβριο… θα γίνει τον Ιούλιο.

Ενώ η επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Τουριστικού Ξενώνα Γαργαλιάνων, όπως γράφαμε και την Τετάρτη το απόγευμα, είχε προγραμματισθεί να γίνει τον Σεπτέμβριο, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες ίσως υπήρχε μια “χαλαρότητα” σε τυχόν ενδιαφερομένους, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας την Τετάρτη το μεσημέρι. Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα δημοσιεύτηκε στην διαύγεια του δήμου Τριφυλίας η περίληψη της επαναληπτικής δημοπρασίας… όπου η ημερομηνία διεξαγωγής έχει καθοριστεί για την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, από τις 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Στην απόφαση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως, ο Δήμος Τριφυλίας διακηρύσσει επαναληπτική φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου – μισθωτή, προκειμένου να εκμισθώσει και να αξιοποιήσει το ακίνητο του «Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα Γαργαλιάνων»το οποίο βρίσκεται στη θέση «Προφήτης Ηλίας» της δ.κ Γαργαλιάνων, με μακροχρόνια μίσθωση διάρκειαςπενήντα (50) έτη. Το προς μίσθωση ακίνητο βρίσκεται εντός γηπέδου συνολικής επιφάνειας 2837,20 και πρόκειται για κτίριο που αποτελείται από ισόγειο και όροφο συνολικού εμβαδού 647,83 m 2. Λόγω κλίσης τμήμα του ισογείου εμβαδού 212,08 m 2 δεν είναι επιχωμένο και για το λόγο αυτό προσμετράται στο σ.δ του γηπέδου. Η εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών καθίσταται υποχρεωτική για το μισθωτή, με προϋπολογιζόμενο κόστος 550,270,36€ μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, σύμφωνα με τις Μελέτες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας. Ως ελάχιστο όριο εκκίνησης της δημοπρασίας του ακινήτου ορίζεται το ποσό των χιλίων εκατόν πενήντα ευρώ, 1150,00€/μήνα. Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική και θα διενεργηθεί την 3η του μηνός Ιουλίου έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11:30πμ έως ώρα 13:00μμ ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών Ακινήτων του Δήμου Τριφυλίας, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας, Δημαρχείου 2 Κυπαρισσία, 1ος όροφος. (δείτε ολόκληρη η απόφαση πατώντας εδώ)

Από την πρώτη μέρα της θητείας της σημερινή Δημοτικής Αρχής Κατσίβελα το Gargalianoionline παρουσιάζει όλα τα θέματα του Δήμου Τριφυλίας και όλες τις δηλώσεις από όλες τις πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου. Περισσότερα είναι τα θέματα που βγαίνουν από τη Δημοτική Αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Παν. Κατσίβελα λόγω της καθημερινής ενασχόλησής του με τα θέματα του Δήμου. Ο κ. Δήμαρχος, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι και κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόεδροι στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Τριφυλίας γνωρίζουν τις εξελίξεις και από αυτούς ενημερώνεται το Gargalianoionline για τα θέματα που παρουσιάζει και για τα οποία ενημερώνει τους αναγνώστες. Ο Δήμαρχος κ. Παν. Κατσίβελας και οι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων κάνουν δηλώσεις και δίνουν πληροφορίες για τα θέματα και το Gargalianoionline με τη σειρά του ενημερώνει τους αναγνώστες.

Δυστυχώς, σε πάρα πολλά και σοβαρά θέματα που έχουν γράψει στο Gargalianoionline ενημερώνοντας τους αναγνώστες οι εξελίξεις και η αλήθεια των πραγμάτων των θεμάτων απέχει πάρα πολύ από όσα μας λένε ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του στη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας. Το Gargalianoionline καλόπιστα μεταφέρει αυτά που λέει ο κ. Κατσίβελας και οι συνεργάτες του για την ενημέρωση των αναγνωστών. Όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο χρόνος δεν επιβεβαιώνει όσα μας έχουν πει και έχουμε δημοσιεύσει. Δεν επαληθεύονται στην πραγματικότητα δηλώσεις και πληροφορίες που μας έχουν δώσει και έχουμε δημοσιεύσει. Το Gargalianoionline ΔΕΝ θα χάσει την αξιοπιστία του. Να εκθέσουν το Gargalianoionline στα μάτια των αναγνωστών δεν θα το επιτρέψουμε.

Εκείνοι εκτίθενται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button