ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι εργασίες διαπλάτυνσης στο γεφύρι του Λαγκουβάρδου – Εργασίες ύψους 245.000 ευρώ

1231


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 14 Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης». Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης βρίσκεται και οι εργασίες βελτίωσης της 15ης Ε.Ο. Τμήμα Φιλιατρά – Μαραθόπολη προϋπολογισμού 245.000 ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλοντας να διασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των οδηγών από ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο του επαρχιακού δικτύου αλλά και την ορθολογικότερη διαχείριση των όμβριων υδάτων και την απορροή τους σε φυσικό αποδέκτη, εξασφάλισε κονδύλι ύψους 245.000 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες διαπλάτυνσης του γεφυριού στο δρόμο Μαραθόπολη – Λαγκούβαρος. Οι εργασίες αφορούν την κατασκευή δύο τεχνικών έργων ένθεν και ένθεν του δρόμου (ανεστραμμένο Π) σε μήκος 70 μέτρα. Με την κατασκευή των δύο τεχνικών έργων αναμένεται να επιτευχθεί και η δια πλάτυνση του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί η έγκριση της τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας, για το έργο: Επισκευή προσήνεμου μόλου λιμένος Κυπαρισσίας. Εισηγήτρια είναι η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button