Αθλητικά

Συγχαρητήρια σε Ακάδημο από την επικεφαλής ιατρό της πρωτοβουλίας για τον αυτισμό

Με αφορμή την άνοδο του Ακάδημου Καλαμάτας στην Α΄ κατηγορία αλλά και τη συμμετοχή του νεαρού αθλητή του καλαματιανού συλλόγου Α. Διαμαντόπουλου στο ντοκιμαντέρ της πρωτοβουλίας που εξελίσσεται, για τον αυτισμό, στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων και της Τριφυλίας, η επικεφαλής ιατρός της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας, η οποία επιθυμεί να διατηρεί την ανωνυμία της, εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή…

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΟΖΑΚΕΑ&ΤΟΥΣΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Αξιότιμε κύριε Ροζακέα. Δεχτείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια, ως επικεφαλής ιατρού της πρωτοβουλίας για τον Αυτισμό στην περιοχή μας, για την άνοδο της ομάδος σας στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η συμμετοχή του κυρίου ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στο ντοκιμαντέρ της πρωτοβουλίας μας, που θα προβληθεί το προσεχές καλοκαίρι στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, έδωσε την ευκαιρία σε μένα και στους συνεργάτες μου, να διαπιστώσουμε την Αγωγή και το ήθος που διέπουν τον Αθλητή σας και κατ’ επέκταση την δουλειά σας!

Τιμήσατε τα παιδιά με Αυτισμό στην πατρίδα μας!!

Καλή συνέχεια!!

Με εκτίμηση… Α.Κ.Π»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button