ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Συμπλοκή Αλβανών στους Γαργαλιάνους – Αιμόφυρτος ο ένας στη μέση του δρόμου

Η απογευματινή «σιέστα» για πιώμα, δύο Αλβανών στους Γαργαλιάνους μετατράπηκε σε άγριο καυγά και αιματοκύλισμα. Οι δύο φίλοι, σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες του συμβάντος, κάθονταν σε καφενείο που βρίσκεται σε παράδρομο της κεντρική πλατείας της πόλης και τα έπιναν. Ξαφνικά κι ενώ ήταν χαλαροί άναψαν τα αίματα για άγνωστη αιτία και άρχισαν έντονη λογομαχία που μετατράπηκε σε άγριο καυγά με τους δυο άντρες να πιάνονται στα χέρια και να χτυπιούνται.

Από τη συμπλοκή τους έσπασαν τη τζαμαρία του καφενείου, αλλά το μένος που έδειχνε ο ένας για τον άλλον δεν σταμάτησε και ο καυγά συνεχίστηκε στο δρόμο. Μετά από λίγο, ο ένας Αλβανός βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρομάκι και ο άλλος είχε τραπεί σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Γαργαλιάνων και στο σημείο έσπευσε περιπολικό με αστυνομικούς καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο αιμόφυρτος Αλβανός διακομίστηκε αρχικά Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button