Πολιτική

Συνάντηση Αυγενάκη με “γαλάζιους” Περιφερειακούς συμβούλους – Ήρθε η ώρα που θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι

Προς «διαζύγιο» με τη ΝΔ όσοι επιλέξουν τον Τατούλη

Μετά το οριστικό και αμετάκλητο «διαζύγιο» της ΝΔ με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, κάτι που είχε διαφανεί εδώ και αρκετούς μήνες μιας και συστηματικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ακολουθούσε δική του πολιτική στρατηγική, πέραν των αρχών, θέσεων και προτάσεων της Ν.Δ., ήλθε η σειρά των «γαλάζιων» περιφερειακών συμβούλων να επανακαθορίσουν την πολιτική τους θέση, καθώς και τη σχέση τους με το κόμμα.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος συνάντηση, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και του υπεύθυνου της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσου Γαϊτάνη, με τους Περιφερειακούς συμβούλους που πρόσκεινται στο κόμμα της ΝΔ.

Οπότε σε αυτήν την συνάντηση αναμένεται να αποσαφηνισθεί η πρόθεση των Περιφερειακών συμβούλων. Ας μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν πολιτικές φιλοδοξίες και θα βρεθούν σε μεγάλο δίλημμα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button