ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Συνάντηση Κατσίβελα με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας συναντήθηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΜΕΣΚ επισκέφθηκαν τον κ. Κατσίβελα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας και συζήτησαν μαζί του για την εφετινή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες».

Να τονιστεί ότι το φεστιβάλ Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες «Kyparissia Sunshine International Folklore festival» που έχει καθιερώσει και διοργανώνει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) αναγνωρίστηκε ως διεθνές φεστιβάλ του Διεθνούς Συμβούλιου Οργανωτών Εκδηλώσεων Λαϊκού Πολιτισμού και Παραδοσιακών (CIOFF). Ένα φεστιβάλ που κάθε χρόνο ενώνει πολιτισμούς και παραδόσεις με προσκεκλημένα συγκροτήματα από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας με την Κυπαρισσία να βρίσκεται στο επίκεντρο και από την άλλη ταξιδεύει και διαχέει τον δικό μας πολιτισμό στις αντίστοιχες χώρες που συμμετέχουν.

Το προεδρείο του ΜΕΣΚ και ο Δήμαρχος Τριφυλίας είχαν εποικοδομητική συζήτηση για την φετινή διεξαγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ και για τα κράτη που θα φιλοξενηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button