Πολιτική

Συνεδρίαση της νέας διορισμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής

Την Τρίτη το βράδυ στη Μεσσήνη στο ξενοδοχείο “Κλεοπάτρα” θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της νέας διορισμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας  του Κινήματος Αλλαγής.

Η επιτροπή συγκροτείται από μέλη που προτείνει η κάθε ομάδα, που συγκροτεί το Κίνημα Αλλαγής, και στην πρώτη συνεδρίαση θα γίνει και η συγκρότησή της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος θα είναι ο νέος γραμματέας με πιθανό αναπληρωτή του τον Αντώνη Τσώνη. Υπεύθυνος για τη συγκρότηση του οργάνου αλλά και γενικότερα για την οργάνωση του νομού έχει οριστεί ο Τάσος Αποστολόπουλος. Η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί μιας και μένει η κάλυψη μιας ακόμα θέσης από το Ποτάμι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα 12 από τα 13 μέλη της νέας Νομαρχιακής θα είναι οι: Δημήτρης Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γιώτα Παπαδοπούλου, Γιάννης Λαμπίρης, Παναγιώτης Τσελέκης, Κωνσταντίνος Καλοφωλιάς, Αντώνης Τσώνης, Σταύρος Μούκας, Γιάννης Ζουζούνης, Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Κώστας Μέγγος και Στάθης Μακρής.

Μετά τη συγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής θα ακολουθήσει νομαρχιακή συνέλευση στις 24 Μαΐου, με την οποία θα ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής οργάνων σε επίπεδο τοπικών οργανώσεων σε κάθε παλιό καποδιστριακό δήμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button