ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σχόλια αναγνωστών για το μαύρο χάλι με τα σκουπίδια στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων… “ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΒΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ”

 

_DSC9827


Αναγνώστες του gargalianoionline με αφορμή την άσχημη εικόνα που δημιουργούν οι «μικρές υπαίθριες χωματερές» που υπάρχουν διάσπαρτες σε ολόκληρη την Δ.Ε. Γαργαλιάνων γράφουν εύστοχα σχόλια τα οποία και θα πρέπει η δημοτική αρχή να λάβει στα σοβαρά υπόψιν.

Διαβάστε ορισμένα από τα σχόλια…

…σε τόπο που δεν σέβεται τον άνθρωπο, τη στιγμή που τα σκουπίδια στους δρόμους, στο Λαγκουβαρδο, συσσωρεύονται ανεξέλεγκτα. Χαρούμενοι σκύλοι και ποντίκια κάνουν πάρτι πάνω στους σωρούς απ τα σκουπιδια. Έρχεσαι ως τουρίστας να επισκεφτείς και να τιμήσεις έναν τόπο που έκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ούτε οι ντόπιο ισχυρό, ούτε οι τοπικοί άρχοντες μεριμνούν για την υγεία των ανθρώπων.

 

Ορμώμενος από το εύστοχο σχόλιο – παρατήρηση της Ina K, θα ήθελα και ‘γω με την σειρά μου να επισημάνω ότι χάνετε πολλά σαν τόπος, από τα σκουπίδια και γενικά από την εγκατάλειψη που υπάρχει σε σημεία υψηλής επισκεψιμότητας. Τέτοιο σκουπιδομάνι το είχα συναντήσει στην Αίγυπτο, πριν 30 χρόνια. Επισκέφθηκα την Μαραθούπολη και συνάντησα πολλά αδέσποτα σκυλιά καθώς και διπλό-παρκαρίσματα στο κεντρικό σταυροδρόμι, η προσπέλαση και μόνον ήταν αδύνατη, και από τους πεζούς που περπατούσαν στην μέση του δρόμου.
Έχετε ένα διαμάντι στην γειτονιά σας αναφέρομαι στην Costa Navarino και δυστυχώς δεν υποστηρίζεται η εικόνα και οι εντυπώσεις από την γύρω περιοχή…

Ο κύριος αντιδήμαρχος έκανε συστάσεις το πώς θα τοποθετούμε τα σκουπίδια στούς κάδους- σε γερές σακούλες- και τρίτη πέμπτη και Σάββατο θα περνά το απορριμματοφόρο. Ψεύτης από την πρώτη ώρα γιατί οι κάδοι είναι γεμάτοι και δεν πέρασαν ποτέ να τα πάρουν. Επίσης ένα αποκλειστικό και πρωτοποριακό είναι οι σακούλες μα τα σκουπίδια που κρέμονται από τα δέντρα!!!!!! φρούτο πού δεν τρώγεται! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΒΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΡΙΒΙΕΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button