Τοπικά Νέα

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ δήμου Τριφυλίας και Γκαβάρ Αρμενίας

Ο δήμος Τριφυλίας έχει έρθει σε συνεργασία με θεσμούς του κράτους της Αρμένιας, και με τον δήμο του Γκαβάρ, και πρόκειται να υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας, το οποίο θα έρθει στο Δ.Σ., με το δήμο του Καπάν και το κρατικό πανεπιστήμιο , την σχολή κάλων τεχνών, την μουσική σχολή και το θέατρο του Καπάν.

Ο δήμαρχος μιλώντας για το σύμφωνο συνεργασίας ανέφερε πως,

πρόκειται για μια πολιτισμοί συνεργασία η οποία ανοίγει δρόμους και υπηρετεί το πνεύμα εξωστρέφειας το οποίο έχει προτάξει ο δήμος σαν δραστηριότητα και σκοπό.

Gavar (Αρμενικα: Գավառ), είναι μια αστική και αστική κοινότητα στην Αρμενία που υπηρετεί ως διοικητικό κέντρο της επαρχίας Gegharkunik. Βρίσκεται ανάμεσα στα ψηλά βουνά της σειράς Gegham στα δυτικά της λίμνης Sevan, με μέσο ύψος 1982 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βρίσκεται 98 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας Ερεβάν, η πόλη είχε πληθυσμό 20.765 σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση του 2016, ο πληθυσμός του Gavar είναι 19.500. [2]

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button