ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Τέλος Άγρας: Έπαιξαν για τον Στράτο, τον Θανάση και τον μικρό Βασίλη [εικόνες]

Φιλικό μνήμης για τους αδικοχαμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» Στράτο Δημητρακόπουλο, Θανάση Βασιλόπουλο, αλλά και τον μικρό Βασίλη Καυκή που έφυγαν άδικα και πρόωρα από την ζωή έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Τέλος Άγρας στο γήπεδο των Γαργαλιάνων απέναντι σε ομάδα επιλέκτων από την ευρύτερη περιοχή.

Ξεχωριστές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη του φιλικού, το οποίο διεξήχθη για 7η χρονιά, με τις φωτογραφίες των παιδιών να βρίσκονται στο επίκεντρο και τους παίκτες να αφήνουν από ένα τριαντάφυλλο μπροστά από τις εικόνες των τριών αδικοχαμένων νέων, ενώ πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μπλάνας με βοηθούς τους Καυκά και Μιχαλόπουλο.

Εκ μέρους της ΕΠΣ Μεσσηνίας στο γήπεδο βρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Άγγελος Γεωργόπουλος και ο ταμίας Παναγιώτης Καλκαβούρας (πρώην πρόεδρος του Α.Ο Τέλος Άγρας), με τον δεύτερο να αναφέρει πως το φιλικό μνήμης διεξάγεται για 7η συνεχή χρονιά. Ο κ. Καλκαβούρας, επίσης, ευχαρίστησε τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο φιλικό και ιδιαιτέρως τον Μεσσήνιο διαιτητή της Super League Γιώργο Μπλάνα.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας ευχήθηκε υγειά σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το φιλικό έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button