Τοπικά Νέα

Ταξιάρχες Ζαχάρως: Έκλεψαν 73χρονο με κινητικά προβλήματα ανήμερα των Φώτων

Θύμα θρασύτατης κλοπής έπεσε ένας 73χρονος στους Κάτω Ταξιάρχες Ζαχάρως ανήμερα των Φώτων, λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους παραβίασαν με γκασμά την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν στο σπίτι του 73χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ήταν προφανώς ανήμπορος να αντιδράσει. Οι δράστες, χωρίς να ασκήσουν σωματική βία, έψαξαν το σπίτι και κατάφεραν να βρουν και να κλέψουν περίπου 900 ευρώ που είχε κρυμμένα στην κουζίνα ο 73χρονος και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, οι δράστες μιλούσαν ελληνικά και από ό,τι φαίνεται, μάλλον είχαν συλλέξει πληροφορίες για την κατάσταση του 73χρονου. Στο  σημείο μετέβησαν χθες αστυνομικοί του ΑΤ Ζαχάρως για να συλλέξουν πληροφορίες και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος αγνώστων για το αδίκημα της κλοπής.

Ο πρόεδρος της ΤΚ Ταξιαρχών, Γιάννης Θάνος, δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ότι η παραβατικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με θύματα κυρίως ηλικιωμένους, και πρόσθεσε ότι θα πρέπει η Πολιτεία να εντείνει τις προσπάθειές της για να προστατεύσει τους κατοίκους της υπαίθρου.

«Δυστυχώς κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε τις Άγιες Ημέρες ούτε τις δυσκολίες του συνανθρώπου μας και μπήκαν στο σπίτι του και τον έκλεψαν. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε αρκετά παρόμοια κρούσματα με κλοπές και διαρρήξεις είτε σε σπίτια είτε σε λιοστάσια, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε απροστάτευτοι», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Θάνος.

patrisnews.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button