Πολιτική

Τατούλης για Μπέζο: «Αστική διαφορά» αυτά που επικαλείται για τα χωράφια και την ΤΕΡΝΑ

«ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
«Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο», απάντησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, όταν νωρίτερα, αποχωρώντας από σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του δημάρχου Καλαμάτας, του ζήτησαν οι δημοσιογράφοι να σχολιάσει τις καταγγελίες του Γιώργου Μπέζου για χωράφια που φέρεται ότι έχουν περάσει στην κυριότητα της ΤΕΡΝΑ με όχι νόμιμο τρόπο, μια υπόθεση που κατά τον διοικητή του Νοσοκομείου έχει και πολιτικές διαστάσεις και θα έπρεπε να μπλοκάρει την υπογραφή της σύμβασης για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι πρόκειται για «αστική διαφορά»…

Ειδικότερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο με καταγγελίες του κ. Μπέζου. Είναι μια αστική διαφορά, η οποία ασφαλώς και θα πρέπει να λυθεί εκεί που θεσμικά λύνονται οι αστικές διαφορές. Από εκεί και πέρα η οποιαδήποτε άλλη άποψις που κατατίθεται και προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικό ζήτημα θεωρώ ότι μπαίνει μέσα στη σφαίρα μιας άλλης λογικής, που δεν αφορά ούτε την Περιφέρεια ούτε το έργο ούτε τις δημοτικές αρχές αλλά αφορά τον ίδιο προσωπικά».

Για τη φάση στην οποία βρίσκεται το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε ότι «είμαστε συνεχώς σε επαφή με όλες τις δημοτικές αρχές. Ασφαλώς και είμαστε στο τέλος για να προχωρήσει η διαδικασίας της υπογραφής της συμβάσεως. Ήδη εστάλησαν τα αιτούμενα από το Ελεγκτικό Συνέδριο συμπληρωματικά στοιχεία από τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και πιστεύω ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και η απόφασις από το Ελεγκτικό Συνέδριο που θα εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Φορέα και της Περιφέρειας. Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω ότι πάρα πολύ γρήγορα θα αντιμετωπιστεί αυτό το θέμα».
Στ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button