Τοπικά Νέα

Τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου στηρίζουν την Περιφέρεια για την περιφερειακή τράπεζα

Τη στήριξή τους στο εγχείρημα της περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου, για την ίδρυση περιφερειακής τράπεζας, τονίζουν με κοινή τους δήλωση τα πέντε Επιμελητήρια της Περιφέρειας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Κορινθίας και Αργολίδας. Υπογραμμίζουν ότι η περιφερειακή τράπεζα “μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο” απέναντι στο υφιστάμενο “δυσλειτουργικό” χρηματοπιστωτικό σύστημα…

Ειδικότερα, η κοινή δήλωση των πέντε Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει ως εξής: “Τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις του δύσκολου εγχειρήματος δημιουργίας της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στην Πελοπόννησο. Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, ως εναλλακτική λύση του υφιστάμενου και δυσλειτουργικού χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας μας.

Ο επιμελητηριακός κόσμος στηρίζει ενεργά προσπάθειες που δίνουν προοπτική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας και δύναται να δημιουργήσουν συνθήκες ομαλής ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας.

Επιμελητήριο Αργολίδας

Επιμελητήριο Αρκαδίας

Επιμελητήριο Κορινθίας

Επιμελητήριο Λακωνίας

Επιμελητήριο Μεσσηνίας”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button