Τοπικά Νέα

Τα καλά νέα για το αεροδρόμιο Καλαμάτας συνεχίζονται…

Αύξηση ζήτησης έως και 50% για Ελλάδα «βλέπει» η Thomas Cook

Δεκαεπτά ελληνικοί προορισμοί στο πρόγραμμα δρομολογίων των αεροπορικών εταιρειών Thomas Cook Airlines και Condor, του δεύτερου μεγαλύτερου τουρ οπερέιτορ της Ευρώπης

Την υψηλή ζήτηση που καταγράφεται στις ευρωπαϊκές αγορές για διακοπές στην Ελλάδα σπεύδει να αξιοποιήσει ο δεύτερος ισχυρότερος ταξιδιωτικός όμιλος της Ευρώπης, Thomas Cook Group.
Ο γερμανικών συμφερόντων όμιλος φέρεται να καταγράφει αύξηση ζήτησης στα επίπεδα του +50% για την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αναδιατάσσει ανάλογα τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών που ελέγχει, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το θετικό momentum της χώρας. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Υφαντή στην ιστοσελίδα  euro2day, μεταξύ των προορισμών αυτών είναι και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
Ενδεικτικό της θετικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί είναι ότι ένα από τα δύο αεροπορικά «οχήματα» του ομίλου Thomas Cook, η Thomas Cook Airlines, θα συνδέει βασικά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου (δεύτερη «δεξαμενή» τουριστών της Ελλάδας) με 14 ελληνικούς προορισμούς.
Τα δύο αεροπορικά σχήματα του ομίλου Thomas Cook θα διακινήσουν το φετινό καλοκαίρι τουρίστες από τη Γερμανία και τη Βρετανία προς Ηράκλειο, Χανιά, Σητεία, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button