Αθλητικά

Τελευταία ζαριά για Ολυμπιακό στο Κάουνας

Όλα ή τίποτα για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας. Τα ψέμματα τελειώσαν για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η σειρά είναι στο 2-1 και περιθώρια δεν υπάρχουν. Η νίκη απόψε (20:00, Novasports 2) δίνει… ανάσα ζωής στην ελληνική ομάδα, αφού θα φέρει την σειρά πίσω στο ΣΕΦ, ενώ με ήττα το ευρωπαϊκό ταξίδι φτάνει στο τέλος του.

Τα προβλήματα είναι πολλά και γνωστά, με τον Πρίντεζη να είναι εκείνος που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, αφού πονάει και δεν κατάφερε καν να προπονηθεί χθες. Ο Ολυμπιακός έχει να ξεπεράσει κάμποσα προβλήματα, να αφήσει πίσω του την κακή του εμφάνιση, να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί για να πάρει μια νίκη και να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για πρόκριση στο Final 4.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις είναι σε πολύ καλύτερη θέση. Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Game 3 η ψυχολογία είναι στα ύψη και θέλει, με όπλο τον κόσμο της, να πανηγυρίσει ακόμα μια φορά και να γράψει ιστορία.

Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει, έχει αποδείξει ότι μπορεί, μένει να το δείξει και στο παρκέ.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button