Αθλητικά

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κίνηση ματ με Γιώργο Βέλλη

Κίνηση ματ από τον Τέλλο Αγρα που με… αστραπιαίες κινήσεις έκανε δικό χθες το βράδυ τον Γιώργο Βέλλη.

Ο 23χρονος μέσος αναδείχθηκε πρωταθλητής την περασμένη σεζόν με τον Πάμισο, όντας βασικός και από τους πιο σταθερούς παίκτες των νησιωτών.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως αριστερός χαφ και αναμφίβολα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την ομάδα των Γαργαλιάνων.

Ο Βέλλης πρόπερσι έπαιξε στον Μιλτιάδη κάνοντας κι εκεί μια “γεμάτη” σεζόν, ενώ ακόμη έχει φορέσει και τη φανέλα της Αναγέννησης Παραλίας.

Στον Μιλτιάδη άλλωστε συνεργάστηκε με τον Κώστα Στυλιανόπουλο, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων” για την απόκτηση του Βέλλη αναφέρει:  “Η διοίκηση του Τέλλου Αγρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου Γιώργου Βέλλη, έπειτα από δύο καταπληκτικές σεζόν πρωταθλητισμού αποτελώντας κλειδί για τις ομάδες του Μιλτιάδη και του πρωταθλητή Παμίσου αντίστοιχα.

Του ευχόμαστε υγεία και κακή ποδοσφαιρική σεζόν”.

Αυτή ήταν η τέταρτη μεταγραφή της ομάδας των Γαργαλιάνων που έχει αποκτήσει ακόμη τους Βασίλη Αλεβίζο, Γιώργο Κάππο και Δημήτρη Αλεξόπουλο. Η μεταγραφική ενίσχυση ενδέχεται να ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός φορ περιοχής.

Ο Τέλλος Αγρας μπήκε από την Δευτέρα στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία του, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Στυλιανόπουλου. Η επίσημη “πρώτη” πάντως με την τέλεση και του αγιασμού θα γίνει μια από τις προσεχείς ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button