Τοπικά Νέα

Τιμήθηκε η προσφορά και η μνήμη του Καπετάν Βασίλη – Συγκινητικές στιγμές στο Διαβολίτσι στην ονοματοδοσία του γηπέδου

Εγκαινιάστηκε χθες το γήπεδο του Διαβολιτσίου

Ήταν μία από τις πλέον συγκινητικές βραδιές. Μια βραδιά που η μνήμη του Καπετάν Βασίλη τιμήθηκε με απλό τρόπο, όπως και ο ίδιος θα επιθυμούσε. Η προσφορά του στον τόπο του τη Μεσσηνία ασύγκριτη και τα βήματα του στο Διαβολίτσι στον τόπο που μεγάλωσε παραμένουν ανεξίτηλα.

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου προχώρησε σε μια κίνηση ονομάζοντας το γήπεδό του σε “Καπετάν Βασίλης” – γήπεδο που φέρει την σφραγίδα του αείμνηστου Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου – και η εκδήλωση της οποίας είχε προηγηθεί ένα μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά ήταν ξεχωριστή.

Ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος ανάμεσα σε γνωστούς και συγγενείς μαζί με τα στελέχη της ΤΕΜΕΣ και της Costa Navarino έδωσαν το παρών.

Στα λίγα λόγια που είπε μίλησε για μεγάλη τιμή “ο καπετάνιος έδειξε εμπράκτως την αγάπη του για την περιοχή του και για τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του αλλά και για όλη τη Μεσσηνία και θα ακολουθούμε τα βήματά του και εμπνεόμαστε από αυτά που ήθελε να κάνει για την περιοχή μας” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Φυσικά ξεχωριστή και η παρουσία του συντοπίτη του Αν. Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, με τον ίδιο σε γνώριμα συγγενικά εδάφη να τυγχάνει της θερμής υποδοχής. Ο κ. Χαρίτσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά του Καπετάν Βασίλη, στάθηκε στην πολύ καλή του συνεργασία με τον Αχ. Κωνσταντακόπουλο και πέρα από τα έργα που ανήγγειλε για την αναβάθμιση των υποδομών της αθλητικής εγκατάστασης που πρέπει να τρέξουν με την συνδρομή του δήμου, στάθηκε ιδιαίτερα στο “…η ευθύνη για εμάς τους νεότερους είναι ακόμη μεγαλύτερη”.

Τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Διαβολιτσίου και ο δήμος Οιχαλίας είχαν προετοιμάσει και έφεραν σε πέρας την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση στην οποία πολύς κόσμος και εκπρόσωποι φορέων έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Οιχαλίας Αρ. Σταθόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Β. Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλ. Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του New York College Ηλίας Φούτσης.

Και η επανάληψη της φράσης του αείμνηστου ευεργέτη της περιοχής μας, του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, από ψηλά ακουγόταν σε όλο το όμορφο γήπεδο “…με το να παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου με το να δίνεις γεμίζει η καρδιά σου”.

 

   

best-tv.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button