Αθλητικά

Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης – Deal με 5+ «μύρια», ποιος τα φέρνει – Έρχεται η «καψούρα» Μαρτίνς;

Ο… κακός χαμός εξακολουθεί να γίνεται στον «ερυθρόλευκο» Τύπο όσον αφορά τα ονόματα που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού. Είναι ενδεικτικό ότι και σήμερα μόνο στον «Πρωταθλητή» (πρωτοσέλιδο και οπισθόφυλλο) υπάρχουν 12 παίκτες που «παίζουν» για τους Πειραιώτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί και έχουν ξαναγραφτεί στο ρεπορτάζ.

Μία νέα περίπτωση που έρχεται σήμερα στο προσκήνιο, μέσω της εφημερίδας «SportDay», είναι αυτή του Κίκο Ζερλάδες, του 23χρονου μέσου της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο οποίος παρουσιάζει ως διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς.

Όντως ισχύει ότι Πορτογάλος τεχνικός έχει ψηλά στη λίστα του τον συγκεκριμένο παίκτη και του αρέσει για τη θέση «8», που επιθυμεί ενίσχυση, ωστόσο δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς στη Σπόρτινγκ αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι έκρυθμη και μόνο εύκολο δεν είναι κανείς να διαπραγματευτεί με την πορτογαλική ομάδα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο νεαρός άσος να βρει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, μιας και τα μεγαλύτερα ονόματα αναμένεται να αποχωρήσουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο. Πρόκειται επομένως για μια περίπτωση που παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για τους Πειραιώτες και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προχωρήσει.

Mόνο με 5+ εκατ. για Καρίμ

Όσον αφορά το νέο σενάριο περί ενδιαφέροντος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ από τη Στουτγκάρδη, είναι γεγονός ότι ο Ιρανός άσος έχει προταθεί στη γερμανική ομάδα, όπως και σε πολλές ακόμη στη συγκεκριμένη αγορά.

Η Στουτγκάρδη διαθέτει αυτή τη στιγμή δύο φορ με τα χαρακτηριστικά του άσου του Ολυμπιακού (τον σούπερ σταρ Μάριο Γκόμεζ και τον Ντάνιελ Γκίντσεκ), οπότε για να ενδιαφερθεί επίσημα για τον Ιρανό θα πρέπει κάποιον από τους δύο να τον πουλήσει. Διαφορετικά, θα κινηθεί για έναν επιθετικό με άλλες αρετές. Πάντως, ακόμα κι αν ενδιαφερθούν οι Γερμανοί για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, τότε πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, παρόλο που διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα.

Όπως και να έχει, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξεκαθαρίσει το θέμα της πώλησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Προφανώς στον Ολυμπιακό θα περιμένουν τις εμφανίσεις του παίκτη στο Μουντιάλ και μετά θα τον «βγάλουν στο σφυρί». Εξάλλου, αυτή τη στιγμή δε συζητάνε για προτάσεις που δεν είναι άνω των 5 εκατ. ευρώ κι αυτό το ποσό προς το παρόν δεν το προσφέρει ούτε η Στουτγκάρδη, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Όλα, όμως, μπορεί να ανατραπούν μετά τις εμφανίσεις του Ιρανού στα γήπεδα της Ρωσίας…

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button