Αθλητικά

Τι δήλωσε ο Μελισσανίδης μετά την πρόκριση της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε ιστορικό το ματς με τη Σέλτικ και τόνισε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League σημαίνει πολλά για όλους στην ΑΕΚ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρετε ο νόμος της μπάλας λέει ότι όταν το 2-0 γίνεται 2-1, τότε μπορεί να γίνει 2-2. Τέλος καλό όλα καλά όμως, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και αν μας βοηθήσει και η τύχη θα μπούμε στο Champions League», είπε αρχικά ο Μελλισανίδης για να προσθέσει, σχετικά με τη σημασία πρόκρισης στους ομίλους αν αυτή επιτευχθεί: «Νομίζω θα σημαίνει πολλά, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και για την ΑΕΚ και για τον κόσμο και για όλους και ίσως και αν το αξίζουμε».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να μιλήσει για τους οπαδούς που έδωσαν 14 Αυγούστου βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ: «Τι να πούμε για τον κόσμο, ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Τους ευχαριστούμε πολύ που είναι κοντά, τους ευχαριστούμε». Τέλος, κλήθηκε να μιλήσει για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση αλλά ξεκαθάρισε: «Δεν είναι να μιλάμε για μεταγραφές τώρα, έχουμε και την υπερένταση!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button