Lifestyle

Τι λένε τα δάχτυλα των ποδιών για την προσωπικότητά σας; [εικόνες]

Λένε πως μέρη του σώματος μας δίνουν πληροφορίες για την προσωπικότητα μας. Η μεγάλη μύτη σημαίνει εκείνο, τα μακριά δάχτυλα του χεριού το άλλο, ωστόσο, τα δάχτυλα των ποδιών φανερώνουν κάτι; Και αν ναι, τι;

Τώρα, λοιπόν, που στα social media κυκλοφορούν πατούσες σε θάλασσες και αμμουδιές, μπορούμε να «διαβάσουμε» το άτομο που βλέπουμε.

Η Αν Σκαρνταρέλα, που «διαβάζει» την πατούσα (ναι, υπάρχει) μίλησε στον Independent για την τέχνη της και δίνει τα «φώτα» της.

Πλατύ μεγάλο δάχτυλο

Εάν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σας είναι πλατύ, τότε σημαίνει πως είστε αρκετά δημιουργικοί, ενώ μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί με μεγάλη επιτυχία.

Το δεύτερο δάχτυλο είναι πιο μακρύ από τα άλλα

Φανερώνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αλλά αυθορμητισμό.

Πολύ μακριά δάχτυλα

Σε περίπτωση που έχετε μακριά δάχτυλα στα πόδια, μάλλον είστε και πολύ εκφραστικοί και εξωστρεφείς. Είστε αυτό που λέμε άνθρωπος με μεγάλη και ανοιχτή καρδιά.

Μεγάλη καμάρα 

Εάν η πατούσα σας δεν είναι εντελώς ευθεία, τότε είστε κοινωνικοί. Εάν έχετε αρκετά μεγάλη καμάρα, τότε σημαίνει πως σας αρέσει να είστε ανεξάρτητοι.

Κουνάτε το μικρό δάχτυλο του ποδιού σας, εύκολα;

Το να κουνάτε με σχετική ευκολία το μικρό δάχτυλο του ποδιού σας, σημαίνει πως αγαπάτε την περιπέτεια. Εάν δεν μπορείτε, δείχνει πως είστε πιστοί και σταθεροί στις σχέσεις σας.

Με πληροφορίες independent

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button