Τοπικά Νέα

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει εκτάκτως στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Αναλυτικά τα θέματα:

1) Έγκριση πρόσληψης προσωπικού στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2022 – Δυνατότητα πλήρωσης θέσεων από επιλαχόντες προηγούμενης προκήρυξης
2) Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2022 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται εκτάκτως καθώς :
Α) μέχρι την Παρασκευή 20-05-2022 πρέπει να ενημερώσουμε το Υπουργείο Εσωτερικών εάν ο Δήμος μας επιλέγει τη διαδικασία πλήρωσης θέσεων (από τις εγκεκριμένες θέσεις έτους 2022), από πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης 13Κ/2021.
Β) πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να προβούμε σε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για την υπηρεσία «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δ. Τριφυλίας, έτους 2022»
Γ) μέχρι τις 27-05-2022 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες καταχώρησης των στοιχείων της Μαθητείας 2022-2023 στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button