Τοπικά Νέα

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή Δ. Τριφυλίας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Έγκριση του Πρακτικού 2 ελέγχου των δικαιολογητικών των προσωρινών αναδόχων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου και φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου, της Δ.Ε.Υ.Α.Τ, της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας 2022- 2023»

  2. Έγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου «4th FILIATRA SUMMER CUP»

  3. Λήψη απόφασης σχετικά με τη έγκριση ή μη παροχής εγγύησης από τον Δήμο Τριφυλίας έναντι της ΔΕΗ Α.Ε. και υπέρ της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, για την υπογραφή σύμβασης ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΥΑ Τριφυλίας προς τη ΔΕΗ

  4. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) του έργου με τίτλο «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ» (Α.Μ. 66/2018)

  5. Πρακτική άσκηση σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο Δήμο Τριφυλίας

  6. Έγκριση του Πρακτικού 2 ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Υπηρεσίες Ναυαγοσωστικής κάλυψης Πολυσύχναστων παραλιών Δ. Τριφυλίας, έτους 2022»

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Τι σόι έκτακτη συνεδρίαση είναι με έξι θέματα; Πλήρης ανοργανοσιά είναι ,μόλις ακούσουν ότι συγκαλείται Οικονομική Επιτροπή θυμούνται ότι υπάρχουν θέματα. Μόνο η ναυαγοσωστική κάλυψη δικαιολογεί το έκτακτο. Όλα αυτά είναι παρενέργειες της λειτουργίας του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button