ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Αιτήσεις για μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

 

6cf044245bfd36e05fc39010f6d9ffcf_L


Την επαναληπτική προκήρυξη υποβολής αιτήσεων ανακοίνωσε για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση και ανάδειξη πολιτισμικών αγαθών και περιβάλλοντος», που διοργανώνει το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Η νέα προθεσμία είναι ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Αντικείμενο του Π.Μ.Σ. είναι η ανάπτυξη και η προαγωγή της γνώσης, της έρευνας και των εφαρμογών στο πεδίο της διαχείρισης και ανάδειξης των πολιτισμικών αγαθών και του περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ένα εύρος μαθημάτων στα πεδία των Ανθρωπιστικών και Περιβαλλοντολογικών Σπουδών με στόχο την παραγωγή εξειδικευμένου επιστημονικού και ερευνητικού δυναμικού υψηλής ποιότητας, που θα συμβάλλει στην ανάδειξη και ορθολογική αξιοποίηση της πλούσιας πολιτισμικής (υλικής και άυλης) και περιβαλλοντικής κληρονομιάς και στη μέσω αυτών αειφόρο ανάπτυξη και προώθηση της διαπολιτισμικής επικοινωνίας.

Για πληροφορίες: http://ham.uop.gr, 27210 65101.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button