ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Αλαλούμ με την δημοπράτηση του Τουριστικού Γαργαλιάνων!

toyristiko


Σε διάστημα τεσσάρων ωρών την Παρασκευή 23 Ιουνίου ο δήμος Τριφυλίας προχώρησε στην ανάκληση της απόφασης επαναδημοπρατησης του Τουριστικού Ξενώνα Γαργαλιάνων.

Η απόφαση για την επαναδημοπράτηση δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια την Παρασκευή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο με νέα απόφαση του δημάρχου κ. Κατσίβελα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας υπήρξε ανάκληση και ακύρωση της πρώτης απόφασης.

Στην αιτιολογία της ακυρωτικής απόφασης σημειώνονται τα εξής, «Ο Δήμος Τριφυλίας ανακαλεί και ακυρώνει: α) της υπ’ αριθμ. 476/2017 A πόφασης Δημάρχου περί επανάληψης Διακήρυξης Εκμίσθωσης Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα στην θέση “Προφήτης Ηλίας” της Δ.Κ. Γαργαλιάνων,  β) της υπ’ αριθμ.  477/2017 Απόφασης Δημάρχου περί δημοσίευσης της περίληψης της επαναληπτικής Διακήρυξης για την Εκμίσθωση του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα στην θέση Προφήτης Ηλίας της Δ.Κ. Γαργαλιάνων, σε δύο εφημερίδες του Νομού και σε μια Αθηναϊκή, γ) της με αριθμ. Πρωτ. 12753/23-06-2017 Επαναληπτικής  Διακήρυξης Εκμίσθωσης  του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα στην θέση “Προφήτης  Ηλίας” της Δ.Κ. Γαργαλιάνων καθώς και δ) της με  αριθμ. Πρωτ. 12754/23-06-2017 Περίληψης της Επαναληπτικής Διακήρυξης Εκμίσθωσης του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα στην θέση  “Προφήτης Ηλίας” της Δ.Κ. Γαργαλιάνων, διότι η θερινή περίοδος κρίνεται μη δόκιμη για την ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος και την υποβολή προσφορών, με αποτέλεσμα η διαδικασία της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα, να μην καταφέρει να ολοκληρωθεί επιτυχώς”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button