ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Αλλαγή σκυτάλης στον Σύνδεσμο Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας” – Αποχώρηση Α. Αδρακτά

 

_DSC7300


Πιθανός αντικαταστάτης ο Ανδρέας Ματθιουδάκης.

Την αντικατάσταση του Προέδρου Αναστάσιου Αδρακτά και του Αντιπροέδρου Γιάννη Κατσούλα ανακοίνωσε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο Δήμαρχος, κ. Κατσίβελας. Αντικαταστάτες θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μπουγάς και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων Ανδρέας Ματθιουδάκης. Μάλιστα, στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου αναμένεται να ψηφιστεί ο νέος πρόεδρος. Πιθανότατα ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου θα είναι ο Ανδρέας Ματθιουδάκης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Αδρακτάς αναδείχθηκε πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας» το Νοέμβριο του 2014, ενώ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη τότε ο Γιάννης Κατσούλας. Γεγονός είναι πως πρόκειται για μια παραίτηση η οποία είχε γίνει γνωστή (ανεπίσημα) από καιρό, καθώς ο κ. Αδρακτάς είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συνδέσμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Σύνδεσμο Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας» εκλέγονται 3 μέλη από τον Δήμο Τριφυλίας, 2 μέλη από το Δήμο Πύλου-Νέστορος και 2 μέλη από το Δήμο Μεσσήνης.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. τωρα κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι δεν νομιζω κυριοι οτι ειναι αρκετο..
    βαλατε εναν ανθρωπο ο οποιος προφανως απο την αγνοια του επι τους θεματος τον εκραξε ο κοσμος γιατι δεν εγινε τιποτα παρα μονο φωτογραφιση… επειδη εχει λιγο φιλοτιμο θελησε να φυγει και τωρα ερχεται το το διδυμο φωτια να τιναξει την μπανκα στον αερα… μιλαμε τρεμε αλικοντουζι…. το νερο θα τρεχει αφθονο μονο στην ιδεα οτι τα ρωμαλεα παλικαρια του εξαδερφου ανεβαινουν καβαλα στο αλογο για να τα βαλουν παλι με το θηριο…Ανυπομονουμε με δεος για τις νεες φωτογραφιες με ακομη πιο βαθυ στοχασμο….
    Υ.Γ. Μιλαμε θα παει το κουνουπιδι συννεφο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button