Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Αναβίωσαν και φέτος τα Λελώνεια στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στα Φιλιατρά [εικόνες]

 

1


Για ακόμη μία χρονιά αναβίωσαν τα Λελώνεια στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στα Φιλιατρά που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα.

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σήμερα Κυριακή πρωί  και  ο Άγιος Γεώργιος στα Φιλιατρά όπου τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου της Τριφυλίας πραγματοποίησαν ιππική παρέλαση και επιδείξεις!

Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε η θεία λειτουργία σήμερα το πρωί, ενώ μετά το πέρας της λειτουργίας ξεκίνησαν οι ιππικές εκδηλώσεις με την παράδοση της σημαίας του Αγίου Γεωργίου από τον π. Διονύσιο Καλογερόπουλο στον ιππέα Νίκο Μίχο από τους Γαργαλιάνους. Οι ιππείς στη συνέχεια παρέδωσαν τη σημαία, έγινε ιππική παρέλαση και επιδείξεις.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Γεωργίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσλιβελας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Πούλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσούλας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ανδρινόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών κ. Καναλουπίτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

Δείτε εικόνες:

2

3

4

5

6

7

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button