Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Αποκάλυψη: Λύματα καταλήγουν στο Φιλιατρινό Φράγμα! [εικόνες – βίντεο]

main


Να την ονομάσουμε βιαστήκαμε… να την προστατέψουμε;

0


Στην λίμνη «Ντοπόλη» που σχηματίζεται στο Φιλιατρινό Φράγμα φαίνεται πως καταλήγουν λύματα.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα λύματα κάνουν την εμφάνισή τους στη λίμνη καθώς πριν από δύο εβδομάδες στην περιοχή επικρατούσε το ίδιο σκηνικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τότε έγινε και σχετική καταγγελία για το γεγονός αυτό, χωρίς ωστόσο έως τώρα να έχει υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από την Πολιτεία κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον και περιβαλλοντικό έγκλημα.

Ρωτάμε τη δημοτική αρχή σχετικά με το τι συμβαίνει στην περιοχή, καθώς όπως έχει ακουστεί συχνά από τους ίδιους τους τοπικούς άρχοντες η δημιουργία της τεχνητής λίμνης αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας (όχι μόνο της αγροτικής) καθώς πρόκειται να γίνουν μια σειρά από δραστηριότητες στη λίμνη, οι οποίες θα φέρουν κόσμο στην περιοχή.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την λίμνη:

 

 

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Τα ακατέργαστα λύματα φαίνεται να καταλήγουν στην λίμνη από παρακείμενο ρέμα που υπάρχει στην περιοχή, στο ύψος του γεφυριού, πριν τη Χριστιανούπολη.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

01

02

03

04

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button