ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Απόλυτα επιτυχημένη η Φθινοπωρινή γιορτή από την Ένωση Γυναικών Λεύκης! [εικόνες]

 

1


 Η Ένωση Γυναικών Λεύκης γιορτάζει με το δικό της δημιουργικό τρόπο την κάθε εποχή του χρόνου και αυτό έκανε και την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου, στη φθινοπωρινή γιορτή της!

Ένωση Γυναικών Λεύκης: Όταν η συλλογικότητα συναντά την δημιουργία και οι αξίες του παρελθόντος βρίσκουν βήμα στο σήμερα!

Ένα μεγάλο εύγε για τις γυναίκες της Λεύκης, που με χαμόγελο πάντα  και πολύ μεράκι, μας ξεναγούν στον κόσμο των παραδοσιακών γεύσεων, μας θυμίζουν τους τρόπους  της παραδοσιακής τεχνογνωσίας και μας οδηγούν πιο κοντά στην φύση, στα προϊόντα μας, στις πολιτισμικές μας αξίες.

Μια ακόμα συνάντηση, φθινοπωρινή αυτή την φορά, πραγματοποιήθηκε στην Λεύκη. Το σταφύλι και ο μούστος ήταν οι πρωταγωνιστές, έγιναν πετιμέζι, γλυκίσματα και λικέρ και όλοι γίναμε  συμμέτοχοι  στον θαυμαστό κόσμο των παραδοσιακών τρόπων και γεύσεων .

Μια μεγάλη παρέα, μέλη και φίλοι του συλλόγου, περάσαμε μαζί ένα απολαυστικό απόγευμα, στον φιλόξενο χώρο του συλλόγου, εκεί που οι γυναίκες της Λεύκης, καταφέρνουν πάντα να μας φέρνουν πιο κοντά ,με σεβασμό ,ήθος και αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο!

Ευχόμαστε σε όλες να είναι πάντα καλά  να δημιουργούν  και να μας προσφέρουν τέτοιες πολύτιμες εμπειρίες, που τόσο έχουμε ανάγκη.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button