ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Έριξαν φόλες ακόμα και σε αυλή σπιτιού – Δύο σκυλιά νεκρά!

 

24774791_10212704700026732_5847690595199100027_n


Αν λέγεται άνθρωπος αυτός που δηλητηρίασε αυτά τα ανυπεράσπιστα ζώα, τα οποία σίγουρα δεν μπορούσαν να αντισταθούν, δε σέβεται τον εαυτό του, δεν έχει τον ελάχιστο πολιτισμό και σίγουρα μπορεί να κάνει κακό σ’ έναν συνάνθρωπό μας.

Το απόγευμα της Τρίτης και μέσα στην αυλή σπιτιού κοντά στο κέντρο των Γαργαλιάνων δολοφονήθηκαν ο Πέπερ και Μπίρμπα, δύο πανέμορφα σκυλάκια (φωτό). Η οικογένεια που τα φρόντιζε αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την απώλειά της, αλλά και τον ύπουλο τρόπο που επέλεξε κάποιος «άνθρωπος» για να τους αφαιρέσει τη ζωή, πόσο μάλλον ρίχνοντας την δηλητηριασμένη τροφή μέσα στην αυλή του σπιτιού τους!

Το γεγονός συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, λίγο μετά τις έξι, με τους ιδιοκτήτες οι οποίοι μόλις συνειδητοποίησαν τι έχει συμβεί έκαναν ενέσεις στα δύο άτυχα τετράποδα και άμεσα τα οδήγησαν στον κτηνίατρο, ωστόσο φαίνεται πως ήταν τόσο δυνατό το δηλητήριο με αποτέλεσμα τα δύο σκυλάκια να βρουν φρικτό θάνατο.

Είναι πραγματικά λυπηρό για την κοινωνία μας να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, τα οποία ΜΟΝΟ δυσφήμηση μπορεί να προσφέρουν στην πόλη των Γαργαλιάνων. ΔΕΝ γίνεται ολόκληρη πόλη να διασύρεται από τις «άρρωστες ορέξεις» ορισμένων ελαχίστων…

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Σε αυτό το δίποδο κτήνος αξίζει μια φόλα σαν αυτές με τις οποίες σκοτώνει τα σκυλάκια… Δεν μπορεί κάποιος πρέπει να τον ακούσει να υπερηφανεύεται για το “κατόρθωμά του”…

  2. Η πόλη κοιμάται .Κανείς δεν ξέρει ,δεν είδε,δεν άκουσε.
    Έγινε φόνος εν ψυχρώ ,τα δολοφόνησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ,και μόνο ένα σχόλιο …
    Καθήστε μίζερα ανθρωπάκια να κοιτάτε πίσω από τις κουρτίνες,πηγαίνετε και στην εκκλησία να κάνετε τους μακριούς σταυρούς ,φορέστε τα καινούργια ρούχα σας για να ικανοποιήσετε την άδεια σας ψυχή αλλά ανθρώποι δεν θα γίνετε ποτέ .
    Που είναι αλήθεια οι φιλόζωοι των Γαργαλιανων ;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button